Koulutustausta ja erityisosaaminen:

  • KM, (Kasvatuspsykologia)
  • Kognitiivis-integratiivinen lyhytterapeutti
  • Pedagoginen pätevyys

Mielenkiinnon kohteet

  • Elämänmuutokset
  • Masentuneisuus, ahdistuneisuus, stressi
  • Uuden elämänsuunnan tai uran suunnittelu

Lisää minusta ja työskentelytavoistani:

Mietitkö sopisiko kognitiivinen lyhytterapia juuri sinulle?

Kognitiivinen lyhytterapia sopii oikeastaan kaikille, ilman diagnoosia. Onko elämässäsi tapahtunut jokin äkillinen muutos tai tuntuuko, että olet jotenkin jumissa elämäntilanteessasi? Meille kaikille käy joskus niin. Silloin tarvitaan rinnalle ihminen, joka välittää ja jaksaa olla siinä, sinun kanssasi. Ihminen jonka aika on vain sinua varten. Lyhytterapiassa etsimme yhdessä tavoitteet, joita kohti lähdemme aktiivisesti kulkemaan. Tapaamisia on yleensä kerran viikossa ja lisäksi kotona tehtävät harjoitteet, joiden avulla voit oppia elämään uudella, mielekkäämmällä tavalla.

Terapiani tieteellinen pohja tulee kognitiivisesta psykologiasta – tunteet, ajatukset ja toiminta. Menetelminä käytän hyväksymis- ja omistautumisterapiaa, myötätuntosuuntaista terapiaa, skeematerapiaa ja erilaisia tietoisuustaitoharjoitteita. Terapeuttina minun on kerrottu olevan luotettava, avoin, rauhallinen, ystävällinen ja välittävä.

”Huominen ja eilinen olivat yhtä kaukana, mutta juuri tällä hetkellä aurinko helotti koivujen välissä kirkkaanpunaisena ja ilma oli vilpoinen ja leuto. Tämä ilta on laulun ilta, ajatteli Nuuskamuikkunen. Uuden laulun, jossa on yksi osa odotusta, kaksi osaa kevätkaihoa ja loput vain hillitöntä hurmaa siitä, että saa vaeltaa, olla yksin ja viihtyä oman itsensä seurassa.”

TOVE JANSSON: Näkymätön lapsi (suom. Laila Järvinen)

KELA-pätevyydet: